Verkopen

Vitae aliquet nec ullamcorper

Orci dapibus ultrices in iaculis.

"Verkopen tegen de meest gunstige prijs en voorwaarden!!!"

Ben je van plan om je huis te verkopen? Of ben je geïnteresseerd in de actuele waarde van je woning? Dan kun je bij Solid Makelaars gratis een waardebepaling aanvragen. Een van onze makelaars komt graag bij je langs voor een vrijblijvende berekening en geeft je advies over een eventuele verkoopstrategie.
Daarna bepaal je pas of je met ons verder wilt. Aan de gratis waardebepaling zijn dus geen kosten en verplichtingen verbonden. Uiteraard hebben onze afspraken een vertrouwelijke karakter.

Vitae aliquet nec ullamcorper

Orci dapibus ultrices in iaculis.

Als je tot verkoop overgaat

Wij zorgen ervoor dat je woning optimaal vindbaar wordt, dat woningbezoekers een uitstekend beeld krijgen van je woning en dat het positief wordt gepresenteerd. Daarbij horen natuurlijk bezichtigingen met een vakkundig makelaar.
Van onze begeleiding en service bij de verkoop van je woning mag je veel verwachten. Onze deskundige en enthousiaste inzet en ons uitgebreid netwerk maakt het zeer wel mogelijk dat jouw woning binnen afzienbare tijd wordt verkocht tegen de voor jouw meest gunstige prijs en voorwaarden.
Samen bepalen we een juiste aanpak voor de verkoop van je woning, gericht op maar 1 ding?
Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt dan komen wij met alle plezier, geheel vrijblijvend, een keer bij je langs voor een nadere toelichting over onze dienstverlening en een verkoopadvies op maat.