Gratis waardebepaling

Vrijblijvend en natuurlijk gratis.

Een goed advies en gratis waardebepaling, daar begint het vaak mee bij ons. Wil je weten wat jouw huis waard is omdat je wilt verhuizen of omdat je twijfelt of je moet verbouwen of verkopen? Er is vast wel eens een woning in de straat verkocht, maar was deze wel net zo mooi en had die ook zo’n grote tuin? De WOZ-waarde geeft een indicatie, maar er zijn veel factoren die de waarde van je huis bepalen. Is je huis bijvoorbeeld recent verbouwd? Daarnaast heb je te maken met ander factoren, zoals bestemmingsplannen. En wat hebben vergelijkbare woningen gedaan? Solid Makelaars neemt alles mee in de waardebepaling van jouw woning.

Het voordeel van een gratis waardebepaling van jouw huis.

Het voordeel van een gratis waardebepaling door Solid Makelaars is dat het geheel vrijblijvend is en tot niets verplicht. Je hebt alvast een idee van de verkoopwaarde van je woning. Besluit je om je woning in de verkoop te zetten, dan heb je alvast kennisgemaakt met ons.

Interesse?

Ben jij ook benieuwd wat jouw huis waard is? Tijd om contact op te nemen met Solid Makelaars voor een gratis en vrijblijvend waardebepaling. Voor het maken van een afspraak kan je onderstaand aanvraagformulier invullen of bellen. Een afspraak is zo gemaakt.

Aanvraagformulier gratis waardebepaling

(Aan de waardebepaling van je woning zijn geen kosten verbonden. Het is geheel vrijblijvend.)